OBS: På den här webbplatsen används Flash och JavaScript för en del funktioner. Kontrollera att Flash och JavaScript är aktiverade i inställningarna för din webbläsare. Ladda ned senaste version av flash-plugin.


OBS! För att kunna utnyttja alla funktioner på webbplatsen behövs Adobe Flash.
Flash plug-in finns ännu inte installerad i din webbläsare.
Du kan hämta den här: current flash plugin version please click here.

stäng


OBS! Plattformen som används stödjer inte Adobe Flash.

stäng

Serviceavtal

Med Volkswagen Serviceavtal betalar ni en fast månadskostnad, vilket underlättar budgetering och uppföljning, oavsett om ni har ett eller flera fordon i er vagnpark. Samtidigt servas era bilar hos auktoriserad Volkswagenverkstad, med specialutbildade mekaniker och alla specialverktyg.

Volkswagen Serviceavtal ger er många fördelar:

  • Enkel kontroll på kostnaderna för service
  • Fast månadskostnad under hela avtalstiden
  • Möjlighet att lyfta momsen på månadskostnaden för serviceavtal
  • Reparation med Volkswagen Originaldelar och alltid den senaste programvaran för bilen
  • Förlängd Volkswagen MobilitetsGaranti
  • Ökar livslängden och andrahandsvärdet på bilen

Volkswagen Serviceavtal kan med fördel kombineras med märkesfinansiering och Volkswagen Försäkring - allt på en faktura och betalning per månad.

Kampanjavtal

Ovan beskrivet om produkten samt nedan gällande vad ingår avser standardavtal. Avvikelser kan förekomma vid till exempel kampanjavtal. Kontakta din återförsäljare för mer information gällande villkor i kampanjavtal.

Två nivåer och omfattning  - vad ingår?

Volkswagen Serviceavtal

All service i enlighet med den serviceplan Volkswagen utfärdat. Samtliga tilläggsarbeten vid planerade intervaller enligt serviceplan till exempel tändstift, bränslefilter, luftfilter och bromsvätska. Vid behov och endast vid servicetillfället ingår: glödlampor (ej Xenon/LED), oljor, spolarvätska, säkringar och torkarblad.

Volkswagen Service- och underhållsavtal

Samma innehåll som Volkswagen Serviceavtal, men också följande när det är dags att byta*: bromsklossar, bromsskivor, avgassystem, länkarmar, stötdämpare, fjädrar, drivaxeldamasker, drivknutar, kopplingslamell och tryckplatta, urkopplingslager, startbatteri, hjullager, och glödlampor (ej Xenon/LED). Gäller både Serviceavtal och Service- och underhållsavtal.

Tillval: däck, däckskifte och däckförvaring, hämta/lämna service, lånebil vid verkstadsbesök, rekonditionering och tvätt.

*Det är återförsäljarens fackmanamässiga bedömning som gäller såtillvida byte av slitagedelar ska utföras.

Vad kostar Volkswagen Serviceavtal?

Givetvis blir priset unikt beroende på till exempel Volkswagenmodell och körsträcka per år. Kontakta er lokala Återförsäljare om pris för respektive Volkswagenmodell.

Förlängd MobilitetsGaranti

Vid varje utförd service förlängs MobilitetsGarantin (gäller vid driftstopp som inte vållats av föraren och omfattar hjälp på plats, hyrbil eller övernattning på hotell). Det ger tillgång till ett rikstäckande servicenät i Sverige och även i Europa. Hjälpen finns alltid nära till hands.

Öka livslängden och andrahandsvärdet på din bil

Med vårt serviceavtal repareras er Volkswagen alltid med Volkswagen Originaldelar. Ni får garantier på originaldelarna och på utfört arbete. En Volkswagen med fullständig verkstadshistorik och med Volkswagen stämplat i serviceboken ökar andrahandsvärdet när det är dags att byta bil.

Följande omfattas inte av Serviceavtalet

Fel eller skador som täcks av garantier, försäkringar eller motsvarande. Fel eller skador på motor och växellåda, täcks normalt av kundens maskinskadeförsäkring, drivlineförsäkring eller aggregatskador. Glas-, lack-, korrosions och karosskador. Yttre åverkan på kaross och lack. Reparationer av skador förorsakad av vårdslöshet, försummelse, vanvård, felaktigt handhavande eller överbelastning, brand, naturkatastrof eller trafikolycka. Bärgningskostnader och startbogseringar. Kostnader för självrisk i försäkringsärenden. Stilleståndsersättning. Drivmedel. Fel eller skador som beror på att produkter monterats eller tillförts fordonet. Hjulinställningar.