OBS: På den här webbplatsen används Flash och JavaScript för en del funktioner. Kontrollera att Flash och JavaScript är aktiverade i inställningarna för din webbläsare. Ladda ned senaste version av flash-plugin.


OBS! För att kunna utnyttja alla funktioner på webbplatsen behövs Adobe Flash.
Flash plug-in finns ännu inte installerad i din webbläsare.
Du kan hämta den här: current flash plugin version please click here.

stäng


OBS! Plattformen som används stödjer inte Adobe Flash.

stäng

Försäkring

Volkswagen Försäkring är unik på många sätt, med en service, garanti- och ersättningsnivå utöver det vanliga. Skadebesiktning görs av närmaste Volkswagenverkstad, som självklart också tar hand om eventuella reparationer. Bilen repareras lika självklart med Volkswagen Originaldelar för att säkra den höga kvaliteten på vårt materialval och andrahandsvärdet.

Allt detta ingår i Volkswagen Försäkring:

  • Helt ny Volkswagen eller 120% av marknadsvärdet om bilen blir totalskadad
  • 3.000 kr lägre självrisk vid skada som ersätts av vagnskadegaranti
  • Maskinskadeförsäkring som gäller längre, 8 år och upp till 15.000 mil
  • Ingen självrisk vid stöld i bilen med fabriksmonterat originallarm
  • Ingen maxgräns för däck och fälgar gäller även fabriksmonterad elektronisk utrustning
  • Rabatterad försäkring när ni finansierar bilen med Volkswagen Financial Services

Volkswagen Försäkring kan med fördel kombineras med märkesfinansiering och Volkswagen Serviceavtal - allt på en faktura och betalning per månad. För mer information om Volkswagen Försäkring gå in på läs mer här eller ring oss på 0770-110 140.

Kombinera med märkesfinansiering

Om ni kombinerar märkesfinansiering med Volkswagen Försäkring får ni en försäkring som följer finansieringens avtalstid, t.ex. 24, 36 eller 60 månader.

Prisvärda tilläggsförsäkringar

För att komplettera grundförsäkringen har ni också möjlighet att komplettera försäkringen med tilläggsförsäkring: Hyrbil. Tilläggsförsäkring Hyrbil ersätter 75 % av hyrbilskostnaden (100 % vid semesterresa utomlands) i upp till 60 dagar, om bilen skadas och skadan är ersättningsbar av försäkringen.

Kontakt

Volkswagen Försäkring erbjuder snabb och smidig skadehantering som hanterar både vagnskadegaranti och märkesförsäkring – en kontakt och telefonnummer för alla stöld- och skadeärenden, dygnet runt - 0770-110 140. Fullständiga försäkringsvillkor kan du hämta här.

 Taxi, budbilar och bilar i yrkesmässig trafik kan inte försäkras i Volkswagen Försäkring.